Vijesti2022-04-07T11:17:55+02:00

Vijesti

Dragi naši, ovdje ćete naći naše novosti. Ovdje, kao iu našoj Telegram grupi i Facebook grupi, objavljujemo sve nove događaje, nove kampanje ili druge vijesti koje se tiču ​​naše udruge Domora NVO. Nadamo se da ćete uživati ​​u pregledavanju i čitanju!

604, 2022

Akcija: skupljajte smeće zajedno

6 Aprila, 2022|Djeca i tinejdžeri, događaji, Vijesti|

dragi ljudi, tema "đubreta" je sveprisutna u svijetu. To je i ovdje u Crnoj Gori veliki problem, smeće se može naći svuda po plažama, ulicama, po planinskim obroncima... U ime našeg udruženja "Domora NVO" pozivamo vas da zajedno sakupljamo smeće - počinjemo ove subote, 9. aprila 2022. godine od 15 časova na plaži u Baru.

1203, 2022

Telegram grupa za naš klub

12 Marta, 2022|Vijesti|

Moin moin, dragi ljudi. Sada smo kreirali i Telegram grupu za naše udruženje. Tamo se također možete povezati i upoznati. Naravno, mi ćemo uvijek objavljivati ​​sve događaje i kampanje u ovoj grupi, kao i u našoj Facebook grupi, ali i ovdje na našoj web stranici, kako biste uvijek bili u toku i ništa ne bi prošlo mimo vas.

1302, 2022

sastanak poslovne mreže

13 Februara, 2022|događaji, Posao, Vijesti|

Dragi ljudi, u utorak uveče - 15. februara 2022. - od 18 časova naše udruženje "Domora NVO" poziva Vas na prvi poslovni sastanak. Ideja je da povežemo sve koji posluju ili žele da posluju ovdje u Crnoj Gori, da razmijenemo poslovne ideje i pružimo podršku za pokretanje novog posla.

Top Sliding Bar

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Recent Tweets

Newsletter

Sign-up to get the latest news and update information. Don't worry, we won't send spam!

Go to Top