Naš tim

To smo mi – osnovna uprava i osnivači udruženja “Domora NVO”. Ovdje se ukratko predstavljamo. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica ili biste željeli biti dio našeg tima, slobodno nas kontaktirajte u bilo koje vrijeme. Svako od nas – uključujući i naše pomagače – preuzima određene zadatke ovdje u udruženju.
Radujemo se razmjeni ideja s vama!

Julia
Julia
Zovem se Julija, sa suprugom Senadom uglavnom pomažem ljudima koji govore njemački da emigriraju ovdje u Crnu Goru sa svim potrepštinama. Oženjeni smo i imamo sina koji voli i uživa u životu ovdje u Crnoj Gori – baš kao i mi.
Meliha
Meliha
Ja sam Meliha – ja i moja porodica, živimo ovdje u Crnoj Gori već mnogo generacija. Selo u kojem živimo čak je nazvano po našoj porodici. Podržavam Juliju i Senada u njihovom radu pa samim tim i ovdje u našem udruženju. Govorim njemački i crnogorski.

Naši volonteri

Naravno, već imamo nekoliko volontera koji nas s ljubavlju i vjerno podržavaju u našim projektima. Neki ljudi ne vole da ih se prikazuje na internetu, tako da ovdje nećete pronaći sve naše pomagače – ali ćete ih sve više upoznati na našim događajima i projektima. Ako želite da budete dio našeg tima, pošaljite nam poruku putem kontakt forme.

Pišite nam!

Ovdje imate mogućnost da nam pošaljete poruku. Šta god da vas brine – napišite nam!

kontakt obrazac

privatnost

Pišite nam!

Ovdje imate mogućnost da nam pošaljete poruku. Šta god da vas brine – napišite nam!

kontakt obrazac

privatnost